OVER BEZEMER BOUWMEESTERS

Bezemer Bouwmeesters is een allesomvattend timmer- en bouwbedrijf voor alle denkbare werkzaamheden rondom huis, kantoor, bedrijfspand of interieur.

Eigenaar Hareld Bezemer begon het bedrijf in 2006 in Ridderkerk onder de naam Bezemer Timmerwerken, een bedrijfsnaam die maar gedeeltelijk het brede pakket aan diensten en werkzaamheden weergaf. Dankzij zijn opleiding MTS Bouwkunde en zijn brede ervaring (zoals precisiewerken als scheepsbetimmeringen en het plaatsen van keukens) mogen hij en zijn medewerkers zich gerust bouwmeesters noemen. Vandaar de nieuwe naam: Bezemer Bouwmeesters.

Het bedrijf levert betaalbare kwaliteit op allerlei terreinen: het plaatsen van dakramen, dakkapellen, zonwering, rolluiken, screens, markiezen, rolhorren, het maken en plaatsen en onderhoud van houten kozijnen, maar ook van aluminium of kunststof. Ook voor het plaatsen van tuinschermen, zolderbetimmeringen of het maken van schuifdeuren en -kasten draaien Bezemer en zijn medewerkers hun handen niet om.

Alles op maat en met uiterste precisie geplaatst. Vakmanschap is meesterschap bij Bezemer Bouwmeesters. En afspraak is afspraak, met één aanspreekpunt. Daarnaast is Bezemer dealer van FAKRO Nederland in Groesbeek, leverancier van allerlei dakramen, lichtkoepels, zonweringen enzovoorts. Die lichtoplossingen brengen meer licht en sfeer. We leveren kwaliteit voor een eerlijke prijs. Vraag daarom gerust een vrijblijvend adviesgesprek en een offerte aan.

erkend-fakro-dealer-specialist-banner

Officiële FAKRO leverancier / specialist

Sinds 2014 zijn we trotse partner en officiële installateur / monteur van FAKRO kozijnen en dakramen. FAKRO levert producten die voorzien zijn van een hoge kwaliteit gecombineerd met unieke en gebruiksvriendelijke oplossingen. U kunt bij FAKRO terecht voor dakramen, lichttunnels, platdakramen, zonweringen, zoldertrappen en aanverwante producten.
Vraag naar de FAKRO brochure via ons contact formulier

Vraag offerte aan