HORREN EN DAKRAMEN

Ventileren en contact met de buitenlucht zijn vaak een zegen, maar we worden niet graag geplaagd door insecten, zoals in voorjaar, zomer en najaar vaak aan de orde is.

Horren zijn een uitkomst om muggen, vliegen, wespen, spinnen en ander ongedierte buiten de deur te houden. Wij leveren en plaatsen tal van horsystemen voor schuifpuien, deuren, ramen, draai- en kiepramen.

Bezemer Bouwmeesters biedt een uitgebreid aanbod aan tuimeldakramen, het populairste in het aanbod aan dakramen. Het tuimeldakraam is eenvoudig te bedienen en vrijwel overal te plaatsen. Maar wij hebben als dealer van FAKRO Nederland ook andere types in ons assortiment:

  • Uitzet-tuimeldakramen;
  • Balkondakramen, waarbij het dakraam kan worden gebruikt als balkon;
  • Elleboogramen;
  • Uitstapdakramen;
  • Dakramen voor platte daken.

HORREN VOOR RAAM/DAKRAAM

Juist op zolder en in de slaapkamer staan vensters en dakramen vaak open of op een kiertje, al was het maar voor de noodzakelijke ventilatie. Insecten hebben de onaangename gewoonte van die geboden gastvrijheid gebruik te maken. Als u dit ongedierte een halt wilt toeroepen, dan schieten wij u graag te hulp met speciale horren voor dakramen.

Bekijk foto

HORREN VOOR DEUREN/SCHUIFPUI

Op lekkere voorjaarsdagen of in de zomer staat de schuifpui of terrasdeur vaak voortdurend open, met hooguit een horgordijn ervoor die insecten nauwelijks tegenhoudt. Bij een schuifpui is het beter een plissé-hor te plaatsen. Omdat geen enkele situatie vergelijkbaar is, maakt Bezemer Bouwmeesters die op maat.

Bekijk foto

WAAROM DAKRAMEN LATEN PLAATSEN?

Een of meerdere dakramen voegen wooncomfort toe aan uw bestaande woning. Meer licht en een beter uitzicht veraangenaamt het gebruik van de ruimte, bijvoorbeeld voor zzp’ers die de zolder als werkplek gebruiken of kinderen die op zolder slapen. Meer licht is meer ruimte. De vergroting van het comfort op zolder is een goede investering; uw huis wordt meer waard en is aantrekkelijker bij eventuele verkoop.

Bekijk foto
Vraag offerte aan