GEVELBEKLEDING

gevelbekleding-met-kunsstof

KUNSTSTOF GEVELBEKLEDING

Veel woningen worden tegenwoordig gemoderniseerd door toepassing van kunststof gevelbekleding. Deze nieuwe gevelbekleding is beschikbaar in vele soorten en kleuren. De profielen met houtnerf zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. De levensduur van het materiaal is langer en vraagt minder onderhoud door een schilder. Een investering die zichzelf snel terugverdient.

Kunststof voorkomt bijvoorbeeld dat houten boeidelen gaan werken door invloeden van temperatuur, vorst, sneeuw, zon en regen. Plaatsing vraagt wel om vakmanschap en ervaring, zoals het gebruik van een dampwerende folie achter de gevelbekleding, zodat vocht wordt buitengehouden. Wij werken de gevel af met de juiste profielen voor een strakke afwerking. Advies: er zijn veel leveranciers en diverse kwaliteiten gevelbekleding op de markt. Laat u zich goed voorlichten over de benodigde dikte en de kleurvastheid van de kunststof gevelbekleding. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor advies.

Vraag naar de mogelijkheden
gevelbekleding-met-hout

HOUTEN GEVELBEKLEDING

Behalve kunststof behoort vanzelfsprekend ook hardhouten gevelbekleding tot de mogelijkheden. Wanneer u de voorkeur geeft aan een natuurlijke woninguitstraling, dan is hout een goed keuze. Als het hout niet wordt behandeld, wordt het grijs en krijgt het een natuurlijke kleur.

Vraag naar de mogelijkheden
Vraag offerte aan