DEUREN – KOZIJNEN – ONDERHOUD

Deuren maken het interieur of de buitenkant van een woning af. Of het nu gaat om een voor- of achterdeur, een binnendeur, garagedeur, terrasdeur of schuifpui.

Bezemer Bouwmeesters helpt graag bij het maken van een afgewogen keuze. Want smaken en dus interieurs verschillen en de mogelijkheden zijn bijna oneindig, van stoer, klassiek en robuust tot strak en modern. Bezemer Bouwmeesters levert en plaatst de gewenste deur op maat, de buitendeuren voorzien van dubbelglas en HR++ veiligheidssluitingen met deurbeslag volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook voor inbraakbeveiliging staan we graag voor u klaar.

Wanneer uw houten kozijnen rotte plekken of andere beschadigingen vertonen, kunt u uw kozijnen laten opknappen. Wij verwijderen rotte delen en herstellen de kozijnen met nieuw hout. Na afwerking is het resultaat als nieuw en kunt u weer jaren genieten van degelijke kozijnen. Wij beoordelen graag de kozijnen en doen een passende kostenbegroting voor herstel en reparatie.

ONDERHOUD

Regelmatig onderhoud aan woning, kantoor of bedrijfspand is belangrijk voor de verlenging van de levensduur. Zonder onderhoud slijten kozijnen, ramen en deuren heel snel. Vervanging is doorgaans kostbaar. Goed en regelmatig onderhoud kan veel onheil en hoge kosten voorkomen. Klemmende deuren of loszittend hang- en sluitwerk vragen om regelmatig en tijdig onderhoud. Wij stellen uw hang- en sluitwerk weer soepel en goed af of adviseren eventueel een vervanging voor als dat nodig is. Want uw woning of bedrijfspand moeten uiteraard goed worden beschermd tegen inbraak.

Vraag naar de mogelijkheden
Vraag offerte aan